Site-ul FAIRSOLVE.com foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.      Închide notificarea
 
0721 438 668

PREŢ

REDUCERE

02 decembrie 2012

Hotel şi pensiune din Ploieşti, de vânzare pe Fairsolve.com

Tranzacţii din ce în ce mai spectaculoase pe platforma de licitaţii online Fairsolve.com: după intrarea la tranzacţionare a mall-ului Liberty Center din Bucureşti, un hotel şi o pensiune din centrul Ploieştiului au fost puse în vânzare într-o manieră unică în România.

Pe 11 decembrie se deschide pe Fairsolve.com o licitaţie online cu o altă miză imobiliară importantă. Este vorba de Hotelul “Casa Rotaru” din Ploieşti. Localizat pe strada Oborului, hotelul de 54 de camere oferă, în centrul oraşului, servicii turistice complete: restaurant, piscină acoperită, cramă, saună, sală de masaj.

Preţul de deschidere pentru hotel este de 940.000 EUR, iar pasul de licitare este procentual din preţul de pornire 2.00 % (18.800 EUR) în condiţiile în care preţul iniţial de la care a pornit prima licitaţie online pentru acest imobil a fost de 1.700.000 EUR.

“Oportunitatea este clară. Toată lumea ştie ca bunurile scoase la vânzare în situaţii de insolvenţă sau executare silită au preţuri bune, corect ajustate la situaţia de moment a pieţei. Dacă adăugăm la asta procedura pe care o oferim noi pe Fairsolve.com – adică licitaţii online, complet transparente, rezultă o posibilitate de tranzacţionare foarte atractivă.” – a declarat Florian Mateiţă, expert in insolvenţă şi partener RomInsolv.

Pe lângă hotel, în 11decembrie va începe licitaţia online şi pentru Pensiunea “La Rotaru”. Situată pe strada Patriei, pensiunea oferă acces facil spre centrul Ploieştiului şi este compusă din 11 camere şi 2 apartamente. Pensiunea mai deţine şi un bar-restaurant şi două săli de mese. Si în acest caz preţul iniţial de pornire a licitaţiei a fost de 180.000 EUR iar în prezent preţul de deschidere pentru pensiune este de 138.000 EUR, iar pasul de licitare este procentual: 2% din preţul de pornire (2.760 EUR).

Pentru piaţa din România, licitaţiile online pentru bunuri imobiliare reprezintă o noutate absolută. Nicio altă platformă din ţară nu oferă posibilitatea de a efectua astfel de tranzacţii într-un mod eficient pentru utilizator, dar şi pentru vânzător.

Noutatea pe care o aduce platforma Fairsolve.com este aceea că procedura de vânzare a bunurilor imobiliare prin licitaţie publică este mult simplificată atât pentru cumpărător, dar şi pentru vânzător. Acesta are posibilitatea de a-şi administra toate licitaţiile în mod simplu şi eficient, dintr-un singur cont.

Reprezentanţii platformei au declarat că sunt încrezători că tranzacţiile imobiliare vor fi în număr cât mai mare pe site, o dată ce piaţa realizează faptul ca prin licitaţie online pot să beneficieze de preţuri mult mai competitive şi, în acelaşi timp, prin uzul platformei Fairsolve.com se pot bucura de o experienţă de utilizare mult simplificată şi atractivă.