Site-ul FAIRSOLVE.com foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.      Închide notificarea
 
0721 438 668

PREŢ

REDUCERE

06 decembrie 2013

RomInsolv premiat de Legal Magazin la Gala Profesiilor Liberale Juridice şi Economice 2013

Hotelul Howard Johnson din Capitală a găzduit marţi, 3 decembrie, prima ediţie a Galei Profesiilor Liberale Juridice şi Economice – LEGAL MAGAZIN AWARDS. La evenimentul organizat de Legal Magazin şi Business Mark, cu sprijinul Uniunii Naţionale a Profesiilor Liberale (UPLR), au participat peste 120 de invitaţi - preşedinţi de asociaţii profesionale, avocaţi, notari, practicieni în insolvenţă, mediatori, consultanţi fiscali, auditori financiari, consilieri în proprietate industrială, bancheri, oficialităţi guvernamentale, presă economică.

În cadrul galei, ”Premiul pentru sprijinul acordat firmelor în dificultate prin intermediul platformei Fairsolve” a fost acordat societaţii de practicieni în insolvenţă RomInsolv SPRL. La ridicarea premiului, Florian Mateita, partener al Rominsolv SPRL si Fairsolve.com, a demonstrat cum, prin mutarea în spațiul virtual a locului de desfășurare a licitației și prin înregistrarea în mod fidel a parametrilor acesteia, noua platformă de licitaţii online Fairsolve.com, un concept 100% românesc, rezolvă nevoia de transparență, încredere și comunicare solicitată astăzi de toți participanții la procedurile de insolvență, dar si realizează împortante economii de oameni, timp și spațiu pentru casele de insolventa, acestea fiind capabile să susțină simultan zeci și sute de licitații in dosare diferite. În acelasi timp, creditorii conectaţi la platforma beneficiază de rapoarte centralizate la nivel naţional, în timp real, având astfel posibilitatea să ia decizii corecte de marketing pentru procedurile de vânzare în care sunt implicaţi.

“Gala profesiilor liberale juridice şi economice - LEGAL MAGAZIN AWARDS este o premieră pe plan naţional, un eveniment care deschide drumuri şi sondează efortul comunităţii pentru susţinerea mediului de afaceri în general, dar şi a societăţii, în ansamblul ei. Profesiile liberale trebuie descoperite, înţelese şi susţinute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil şi determinant în viaţa întregii ţări, în toate aspectele sale. Noi vom organiza Gala în fiecare an, pentru a răsplăti eforturile, tenacitatea şi viziunea acestor elite vitale pentru societatea românească, profesiile liberale”, a subliniat Mircea Fica, Senior Editor, Legal Magazin.

Urăm mult succes Legal Magazin, iar noi promitem să rămânem printre elite!

Mai multe despre festivitate găsiţi pe Legal Magazin.